Progress-vinter 2020

Musikkarbeidet m.m. ——>

Vinteren 2020 på Granborg handler om å gjennomføre planer for destillasjoner av materiale jeg har jobbet med som scenekunstner de siste tre årene. Jeg er dypt takknemlig for at jeg har så gode samarbeidspartnere i mange felt som bidrar til å lose arbeidene igjennom prosessen. Etterhvert kan de bli til ferdige låter og musikkvideoer, sammendrag «into the bone» av de lengre sceneforestillingene.  Nevner spesielt mix og støtte på arrangement som står ved Audun Strype og Lars Sørensen.   

Parallelt forbereder Thora Solveig Bergsteinsdottir og jeg forestillinger med SACRED; på Island i vår, samt at jeg er involvert i CAN-LAB (Concerned Artists Norway) for å skape innhold til festivalen som holdes 8/9. august i Skoklefall kirke her på Nesodden.  Det overordnete temaet for festivalen er «Decolonizing of nature?».

Nytt av året er Collage prosjekt! Linn Halvorsrød har invitert 17 kvinner til å gjøre en serie sammen. Hver tredje uke sender vi vårt bidrag til hverandre i posten. Til slutt blir det 18 ferdige arbeider.

Fortsatt god vinter:) Det kommer en vår, eller er den her allerede?  Liv

 

Miliaria_calandra.Kornspurv

Miliaria Calandra. Kornspurv. Utryddet fugleart i Norge. Kanskje gjemmer den seg et ukjent sted? Det er lov å håpe. Noen ganger blir utryddede arter oppdaget igjen.

Leave a Reply