Stortings-koret; øvelser i samspill

Morgener med fuglesang og utsikt til furustammer og blandings-skog fører stadig vekk til ville idéer og dagdrømmer om dette og hint.

Idag var temaet samspill. At det er nydelige eksempler på langvarige samarbeid i musikken. Og jeg lurer på; var det ikke Prince Solberg likte så godt?  Prince klarte å levere fabelaktige album og konserter fordi han var en god sjef. Her til lands tenker jeg på Motorpsycho. Himmel for en flyt i samarbeid. De har funnet nøkkelen til å levere igjen og igjen.

Sånn mener jeg at politikken også skal levere! Fin flyt i gode tiltak, ego-fritt til beste for alle i landet, og i verden. Seriøst. Politikerne burde synge sammen. Er det noe som kan mildne blikk og gi en følelse av trygghet så er det å stå i et vennlig kor. Det er stemmene sammen som gir lydopplevelsen.

Hurra! De kan lage Stortings-koret!  Med mål om å fremføre et norsk komponert korverk – som kan passe for både utrente og trente stemmer. Proft organisert av våre beste sangpedagoger og kordirigenter. Kor-festen blir i stedet for julemiddagen og finansieres og dato-settes dermed enkelt. Politikerne måtte jo få litt tid på seg, så jeg foreslår at noen av midlene går til ukentlige øvelser gjennom hele høsten i mindre grupper – tverrpolitisk. Til slutt blir hele juledagen en intens workshop (med matservering fra To good to go) for å få verket til å henge sammen. Framføringen blir vakker og premien; styrking av samspillet i politikken.

Yeah !

blandingsskog .jpg

Blandingskog om morgenen. Etter regnet i mai 2019

 

Leave a Reply