Resyme; Fossen i grenseland.Høsten 2016

Nå skal jeg puste ut etter vellykkede visninger, og håper at mitt bidrag med konserthistorien om Fossen i Grenseland denne høsten kan få en effekt i politisk handling for et bærekraftig vann-miljø. Historien er ikke over !

På Nesoddtangen gård 2.okt. 2016.JPG

Stor takk til Per Hermann Krøger, og foreningen for  mental helse – nesodden, for å invitere til den siste konserten og visning av foto i denne omgang! Det ble en god og flott opplevelse!  2.10.2016

 

IMG_6450.JPG

Takk til Frogn Kommune, og spesielt Elisabeth Seljevold Fladmoe og Kinosjefen  for nydelig oppsett av lyd/videoinstallasjonen på lysvandringen lørdag 24. 9.2016. Det ble en sterk opplevelse å se denne sammen med så mange publikumere. Tenk, mellom 3-5000 folk fikk sett den!

IMG_6353.JPG

Og vi fikk en skikkelig “syden by night” opplevelse, i vår nærmeste by – Drøbak.

IMG_6326.JPG

Stor takk til NKF Nesodden Kunstforening og spesielt til Hildegunn Solbø og resten av kurator gruppa på Galleri Vanntårnet for en særdeles sterk og opplevelses rik utstilling og konsert lør. 24. 9.2016 .  Også takk til Knut Utler som jammen meg kom og tok noen bilder i et uhyre tettpakket kulturisten program denne helgen.

Foto Knut Utler   Liv 1 på vanntårnet 24 sept. .jpg

liv-pa-vanntarnet-2016

Og til sist men aller først:

Visning fredag 23.9. under den flotte åpningen  av kulturisten, lyd og videoinstallasjonen som fungerte bra på Tangenten. Stor takk til Ellen Knutsen og Jutta Bachmann for at dere ville ta inn dette prosjektet som ikke bare er for kos, men som først og fremst er en kunstnerisk yttring om et samfunnsproblem. Nemlig at våre vassdrag er forurenset.

IMG_6201.JPG

 

 

 

 

Leave a Reply