LILLEBROR SER DEG

Vises på NRK 2 18.02.2014 kl. 22.30 og 19.02.2014 kl. 00.10

Som beboer i Solbukta – Nesodden, ble jeg sterkt berørt av giftdumpingssaken. Naboer og venner var direkte engasjert i innbyggerinitiativet og jeg fikk fulgt godt med i handlingsforløpet fra sidelinja.

På denne tiden var det ikke mulig for meg å gå inn i saken som aktivist, så da filmen begynte å forme seg og det ble aktuelt å bruke VARDE som musikk, ble jeg så glad av hele mitt hjerte for muligheten til å kunne bidra på min måte.

I løpet av de samme årene som aksjonen varte, arbeidet vi i VARDE med musikk fra vårt hjemmestudio nettopp i Solbukta med utsikt over Bunnefjorden. Resultatet ble tre album og musikken til filmen er hentet fra de to siste; “Folk” og “Trainvisions” .

Jeg er så stolt av mine naboer og venner i innbyggerinitiativet, og ikke minst Anne Berit Vestby som har landet denne filmen om en av de største forurensings skandalene i Oslofjorden.

Les intervju med regissør Anne Berit Vestby her:

http://www.dittoslo.no/nordstrands-blad/nyheter-nordstrands-blad/deponifilm-ble-stjalet-vises-pa-nrk-i-morgen-1.8292875

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s